Vårt sortiment

Våre leverandører er håndplukket og deler våre verdier om god dyrevelferd og bærekraftig produksjon. Vi har mye lokale varer men det som ikke produserer her til lands henter vi fra de beste produsentene.

Vilt

Vi tar inn hel elg direkte fra Nordmarkas dype skoger, vi stykker og pakker den hos oss og selger både stykkningsdeler og hel elg.

På bestilling kan vi også skaffe annet vilt som reinsdyr og hjort.

Storfe

Våre okser får boltre seg på store gressfylte beiter på Bærums Verk sommerstid og bor i ett flunkende nytt fjøs på Hakadals verk vinterstid. De er av rasen Simmental og Angus og vi tar de inn til oss som hele slik at vi får utnyttet hele dyret.

Vi koker kraft på bena, kverner kjøttdeig og tørrmørner stykkningsdeler som entrecote, høyrygg og storfekam.

Svin

Vi får økologiske utegående glade griser fra gårder på Østlandet. I vår fantastiske smoker røyker vi vårt eget bacon, lager marinert og røkt spareribs samt pulled pork og skinker.

Brød og bakevarer

Vi selger ferske økologiske surdeigsbrød hver eneste dag fra Sour to the people,samt knekkebrød, glutenfrie brødmikser, flatbrød og kransekakeprodukter.

Ost

Fokuset vårt ligger på norske osteprodusenter samt det beste fra utenlandske produsenter. Her kan du utfordre deg selv ved å prøve ukens ost hver fredag og lørdag! Og på bestilling kan vi få tak i det meste.

Meieri

Der gresset gror sakte, blir melken ekstra god.

I økologisk gårdsdrift får gress og urter høyt næringsinnhold og blir til smaksrikt, saftig fôr til kua. Det gir ekstra smakfull melk med høy kvalitet.

I vårt kjøleskap vil du finne et bredt utvalg av meierivarer fra Rørosmeieriet som rømme, smør, yoghurt, tjukkmelk, helmelk og fløte.

Drikke

Vi har et bredt utvalg av norske øltyper i tillegg til våre egne øltyper 'Smelters Lyst Gårdsøl' produsert i samarbeid med Wettre bryggeri

Av alkoholfrie alternativer har vi mange typer kombucha, eplesafter og andre deilige bærsafter.

Noe du savner?

Er det noe du ikke finner eller lurer på om vi har inne? Vi kan bestille det meste.

Send oss en melding eller ta kontakt på e-post post@smelters.no eller telefon 67 13 24 19.